Wijnhandel in Leiden

De beste Wijnhandel van Leiden vindt u hieronder. De Henri Bloem-keten is meerdere malen onderscheiden als beste wijnwinkel. In Leiden vindt u Henri Bloem aan het Levendaal:

Wijn Leiden, wijnhandel Leiden, Wijnwinkel Leiden

Wijn Leiden, Wijn kopen Leiden, Wijnhandel Leiden

Wijn Leiden, Wijnwinkel Leiden, Wijn kopen Leiden

Entree Wijnhandel H.Bloem Leiden

Wijnkoperij Henri Bloem Leiden

Levendaal 96-98
2311 JN Leiden
071-5121700
Website | E-mail

Voor de beste wijn en een goed wijnadvies kun je het beste naar Wijnkoperij Henri Bloem op het Levendaal gaan. Deze wijnhandel biedt een ruim aanbod aan wijnen in allerlei verschillende prijsklassen. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: de wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en van uitstekende kwaliteit.

De wijnhandel aan het Levendaal in Leiden is er sinds de lente van 2008. Eigenaar Ernst ten Haaf is zelf een echte wijnkenner en groot liefhebber. In zijn wijnhandel presenteert hij een ruim assortiment aan wijnen waarover hij enthousiast kan vertellen. Van laag geprijsd met een fantastische kwaliteit, tot absolute topwijnen uit de Bourgogne en Bordeaux.

Wijnkoperij Henri Bloem is een organisatie met jarenlange ervaring. De benadering is persoonlijk en de kennis en expertise van eigenaar Ernst ten Haaf helpt je goed op weg en maakt het plezierig wijn kopen.

Wijnkoperij Henri Bloem koopt voor de leden gezamenlijk rechtstreeks bij de producent in. Daardoor kan de prijs voor een goede wijn ook laag gehouden worden.

Ernst ten Haaf vertelt: "De liefde voor wijn is groot maar de echte passie is om mensen te begeleiden in het maken van hun keuze, of het nou gaat om een doorgewinterde of een minder ervaren wijndrinker."

De afgelopen jaren zijn de inspanningen van Wijnkoperij Henri Bloem niet onopgemerkt gebleven. Al meerdere malen is de keten door vooraanstaande wijnjournalisten Hubrecht Duijker en Harold Hamersma verkozen tot beste wijnspeciaalzaak van Nederland. Kortom een wijnhandel waar u goed geadviseerd wordt!

Wijn Leiden