Timmerman Leiden | voor een timmerbedrijf regio Leiden


________________________________________________________________________

Timmerman Leiden, Timmerman Voorschoten, Timmerman Wassenaar

Timmerman Leiden, timmerman, leiden, klusbedrijf, zoeterwoude, zoetermeer

Timmerbedrijf D. de Vos
Kieviet 23
2381 KE Zoeterwoude
Tel: 06-51109294
Website
| Mail

________________________________________________________________________

Klusbedrijf Leiden, klusbedrijf Voorschoten, Klusbedrijf Wassenaar

Timmerman in Leiden nodig? Klus- en Timmerbedrijf Darco de Vos is een allround klusbedrijf met als werkgebied regio Leiden, Voorschoten, Wassenaar, Zoetermeer en ver daarbuiten. Timmerbedrijf Darco de Vos verzorgt graag uw klussen in en om het huis, van begin tot eind. Of het nu gaat om het timmerwerken of het plaatsen van een nieuwe badkamer: Timmerbedrijf D. de Vos draait er zijn hand niet voor om! Wij zijn het juiste klusbedrijf in regio Leiden, Voorschoten, Zoetermeer, met als uitvalsbasis Zoeterwoude.

Wat uw klus-probleem ook is, Timmerbedrijf Darco de Vos vindt een oplossing voor u. En, belangrijker nog, we voeren het ook uit.

Vakmanschap en creativiteit

Twee belangrijke woorden voor een klus- en timmerbedrijf. Vakmanschap zien we terug in het feit dat we weten waar we mee bezig zijn en de klus tot een schitterend resultaat brengen. En creatief, want we laten ons niet uit het veld slaan door verrassingen.

Dus, zoekt u een klusbedrijf / timmerbedrijf voor onder andere:

  • Renovatiewerk / verbouwing

  • Aanbouw / uitbouw

  • Timmerwerk

  • Kunststof kozijnen

  • Badkamers en keukens

Ook grotere klussen zijn geen probleem! Wij werken dagelijks met collegabedrijven samen voor grotere projecten, waardoor we veel vakmensen kennen. U hoeft dus alleen ons in te schakelen en regelen wij de rest voor u!