Steigerhouten tuinmeubelen | design meubelen

Woedz steigerhouten meubelen

| Woedz Steigerhouten Meubeleninfo@woedz.nl  |
 06 - 514 627 57


Woedz is leverancier en producent van een uitgebreide collectie steigerhouten meubelen en accessoires die onderscheidend zijn op het gebied van design, afwerking en gebruiksgemak. 

Woedz heeft zowel binnenmeubelen als tuinmeubelen van steigerhout in het assortiment.Voor binnen kun je hierbij denken aan eettafels van steigerhout, bureau's, maar er is bijvoorbeeld ook een speciale kinderlijn met steigerhouten bedden, speeltoestellen en bankjes en stoeltjes. En natuurlijk is dit niet alles. Ook voor steigerhouten loungebanken, bartafels en een statafel van steigerhout ben je hier aan het juiste adres. 

Wat maakt de meubelen van Woedz nou zo speciaal?

De combinatie van gebruikt steigerhout en buis-elementen in combinatie met foamcoated kussens zie je eigenlijk nergens anders. Verder zijn de meubelen duidelijk beter afgewerkt dan je in veel gevallen bij anderen tegen zult komen.

De foamcoated kussens zijn waterafstotend en kleurvast en kunnen daarom gewoon buiten blijven. Daarnaast is het zitcomfort hoog. De steigerhouten meubelen van Woedz zijn inmiddels populair bij particulieren, maar ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden.

bezoek de website van deze steigerhouten meubels leverancier