Restaurants Leiden | Restaurants in Leiden

Restaurant Leiden, Restaurant dok 2 Leiden

Restaurant Dok 2, Leiden
Havenplein 2
2312 GZ Leiden
071-5135986
Website | E-mail

Restaurant Dok 2 in Leiden is anders dan andere restaurants. Dat begint al met de aanpak. Geen voor- en hoofdgerechten zoals je in bijna alles restaurants ziet, maar de keuze uit grote of kleine portionering. Zo kun je van alles proberen, of je nu een grote of kleine eter bent...

Restaurant Dok 2 is gevestigd op Havenplein 2, op het hoekje met de Haarlemmerstraat. Het is een mooie verzorgd restaurant met een eigentijds interieur. De muren zijn voorzien van een sfeervol barokprintje, in de vensterbanken liggen vrolijk gekleurde kussens, zodat deze als bank gebruikt kunnen worden en zelfs erg lekker ontspannen zitten. Kortom: het voelt goed in dit restaurant in Leiden bij de Haven.

Hoessein Guizouni, eigenaar en kok van restaurant Dok 2 vertelt: "Wij werken niet met voor- en hoofdgerechten, maar je kunt bij ons kiezen uit kleine en grote portionering. Zo kan iedereen een aantal gangen kiezen in porties die zijn afgestemd op zijn eigen eetlust. Zeker voor kleine eters is dit ideaal om toch aan alle gangen mee te kunnen doen. De kaart is een mix van vertrouwd en origineel, dus voor iedereen toegankelijk. Uniek voor een restaurant in Leiden."

Het restaurant is niet alleen qua restaurant uniek, maar ook het terras van Dok 2 heeft een uitstekende ligging. Net even buiten de drukte van het centrum, maar wel met zicht op de haven, passerende bootjes en de grachten die de Leidse terrasjes zo gezellig maken.

Restaurant Dok 2 verhuurt ook ruimtes voor (bedrijf)feestjes en er is een afgesloten rookruimte in het pand. Ga gewoon eens eten bij dit restaurant in Leiden!

Restaurant Dok 2 is iedere dag geopend van 10 uur 's ochtends tot 01.00 's nachts (winter aangepaste tijden).

 

Restaurant-in Leiden is onderdeel van Inleiden.info en zal op den duur meer informatie gaan geven over restaurants in Leiden. Er zijn vele restaurants in Leiden. De restaurants in Leiden zijn er in alle soorten en maten en uit alle windstreken. Wat betreft restaurants komt u in Leiden niets tekort.

Eet smakelijk bij een restaurant in Leiden!