Meubelen Leiden

Voor meubelen en interieur in Leiden kun je het beste even bij Colijn langsgaan:

Colijn Interieur
Verdamstraat 6 (Hoek Hoge Rijndijk)
2313PN Leiden
071-5142421
Website

Op zoek naar een nieuw interieur? Ga dan eens kijken bij Colijn Interieur in Leiden. Deze meubelzaak in Leiden is al jaren een begrip in de regio. Door de ligging is het misschien niet bij iedereen vanzelfsprekend om hier te gaan meubelshoppen, maar bij Colijn Interieur hebben ze wel hele mooie meubelen, dus zonde om over te slaan!. Wilt u een goed interieuradvies of gewoon op uw gemak even rondkijken? Bij Colijn Meubelen vindt u het interieur dat bij u past.

interieur Leiden, Meubels Leiden, meubelzaak leidenBij Colijn Interieur kunt u terecht voor alle meubelen om een interieur compleet te maken. Van stoelen, banken en fauteuils tot bedden en andere slaapkamermeubelen.

Colijn Interieur beschikt over een ruime winkel/showroom. Van de buitenkan zou je het niet zeggen, maar het winkeloppervlak bedraagt 3500 m2 winkelplezier. Op zo'n oppervlak vindt u toch ook het interieur dat u zoekt?

meubels Leiden, Binnenhuis advies leiden, interieur advies leidenColijn interieur ontvangt u graag in het pand op de Verdamstraat/Hoge Rijndijk.

Bezorging en montage? Geen probleem!

Wij vinden het geen probleem om de meubelen bij u thuis af te leveren en te plaatsen. Ook de montage staat een medewerker van Colijn interieur graag voor u klaar.

Soepele garantieregeling op meubelen

Natuurlijk geven wij de standaard fabrieksgarantie op onze meubelen. Naar wens kunt u dit uitbreiden. Vraag gewoon even naar de mogelijkheden.

Loop gerust eens bij ons binnen!