Stoelmassage Leiden, voor masseurs en massage in Leiden

Stoelmassage Leiden.Stoelmassage Pijnacker, Stoelmassage Bergschenhoek, Stoelmassage Berkel, Stoelmassage Krimpen

Spiritfree Stoelmassage
Op locatie
06-28964009
Website | E-mail

massage leiden, masseur Leiden, stoelmassage leiden, leiden

Masseur op bedrijf, stoelmassage bedrijven

Een stoelmassage op kantoor, beurs of evenement? Spiritfree stoelmassages op locatie is de oplossing!

Stoelmassage op locatie? Eigenlijk is dat ideaal. De masseur komt gewoon naar de door u gewenste locatie. Dus waarom veel tijd verspillen en moeite doen terwijl onze masseur gewoon bij u op locatie komt? Spiritfree stoelmassages verzorgt stoelmassages op locatie, bij bedrijven, evenementen, beurzen en andere gelegenheden.

Stoelmasage in Leiden en verder

Stoelmassage is een vorm van massage die je zittend in een speciale stoel, over de kleding heen krijgt. De stoel is speciaal ontworpen voor de stoelmassage, zodat u in zittende positie optimaal kan ontspannen. Je neemt plaats in een positie waarin de stoelmasseur de gelegenheid de rug, de schouders, de nek en de armen te masseren.

Stoelmassage: goed voor u en uw personeel

Stoelmassage op het werk draagt bij aan een lager ziekteverzuim, mensen worden er vitaler van en presteren beter. Een stoelmassage betaalt zichzelf dus terug en uw personeel zal het zeer waarderen. Na een stoelmassage van enkele minuten (vaak 10 tot 20 minuten, in overleg) voel je je als herboren zijn.

  • Spiritfree stoelmassage is te boeken vanaf 4 personen.
  • Stoelmassages zijn ook leuk op bedrijfsfeesten, evenementen en tijdens lange vergadersessies

Neem eens vrijblijvend contact op. Wij kijken graag hoe wij u een passend voorstel kunnen doen. Op de website kunt u meer informatie vinden over het aanbod.

Stoelmassage Leiden, Sotelmassage Leiderdorp, Stoelmassage Warmond, Stoelmassage Rotterdam, Stoelmassage op locatie, Stoelmassage