Loodgieter in Leiden

Loodgieter in Leiden nodig?

Zoekt u een loodgieter in Leiden? Dan zit u goed op deze pagina. Loodgieter in Leiden.info geeft een overzicht van enkele loodgieters in Leiden. We werken nog volop aan deze invulling van Loodgieter in Leiden, maar wellicht kunnen we u alvast op de goede weg helpen.

Enkele loodgieters in Leiden:

loodgieter leiden, loodgieters, loodgieter, leiden

Loodgietersbedrijf Kamphues Leiden

Magda de Haasstraat 7
2331 BK Leiden
t: 071-5221866

 

Loodgietersbedrijf Kamphues is een bekwame loodgieter uit Leiden. Een vakman met ervaring in dakbedekking, zinkwerk, sanitair, verwarming en vele andere soorten loodgieterswerk. Loodgietersbedrijf Kamphues is in zetbaar voor onder andere bovenstaande werken, maar neem gerust contact op voor andere zaken die Loodgieter en Klussenbedrijf Kamphues voor u kan verrichten. Van renovatie tot nieuwbouw, en van woonhuis tot flatgebouw.

 

Wat zegt wikipedia over loodgieters:

De loodgieter is een beroepsgroep die zijn naam ontleent aan het gieten van stroken lood en loden pijpen. De loodgieter gebruikte deze stroken om buizen waterdicht te maken. Het beroep loodgieter was vlak na de oorlog in sterke opmars. Veel nieuwe loodgieters vestigden in Nederland om aan de wederopbouw te werken. Een loodgieter moest aan 3 voorwaarden voldoen om zelstandig loodgieter / loodgietersbedrijf te worden. Dat waren een middenstandsdiploma, een loodigeter vakdiploma enignzins kredietwaardigheid zijn. Het loodgieter vakdiploma, het GAWALO-diploma (erkend GAsfitter, WAterfitter en LOodgieter) kon een loodgieter met een avondopleiding in ongeveer 4 of 5 jaar behalen. tegenwoordig is het werkgebied van een loodgieter een stuk ruimer. Een loodgieter legt en onderhoud sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en/of riolering. Ook is de moderne loodgietersteeds meer van alle markten thuis, aangezien ook cv-installatie en dergelijke steeds meer electronica bevatten.

Meer over loodgieters...