Hoveniersbedrijf in Leiden

hovenier Leiden, Hoveniersbedrijf Leiden, Zoeterwoude, boomverzorging Leiden, Sierbestrating

Hoveniersbedrijf Fred de Koning

Noordbuurtsehof 10
2381 GE Zoeterwoude
06-48563064
website | mail

Hoveniersbedrijf Fred de Koning is een allround hoveniersbedrijf dat vooral actief is in de plaatsen Leiden, Zoeterwoude, Zoetermeer, Hazerswoude en omliggende gemeenten.

U kunt bij Fred de Koning Hoveniers terecht voor allerhande hoveniers-werkzaamheden, zoals: tuinaanleg en onderhoud, boomverzorging, bestrating en sierbestrating, houtconstructies en rioleringen

Hoveniersbedrijf voor al uw tuinaanleg en tuinonderhoud

Wij denken graag mee bij het ontwerpen van uw tuin. Op het moment dat u akkord geeft voor het tuinontwerp kunnen we beginnen met de tuinaanleg. Het aanleggen van een tuin is vaak het puzzelstukje dat uw huis compleet maakt.

Grondwerk, beplanting en het plaatsen van schuttingen, afscheidingen en houtconstructies: Voor ons hoveniersbedrijf is het dagelijks werk. Wij regelen het dus graag voor u! Fred de Koning Hoveniers heeft inmiddels voor vele particulieren en bedrijven de tuin aangelegd en in onderhoud. Ook voor u en uw tuin zijn wij de juiste hovenier.

Boomverzorging regio Leiden

Erg belangrijk en helaas vaak onderschat: boomverzorging. Fred de Koning Hoveniers is gespecialiseerd in boomverzorging. Op vakkundige manier snoeien wij uw bomen in model en eventueel worden zieke takken verwijderd. Wij kunnen eventueel ook voor de benodigde kapvergunning zorgen.

Uw hovenier voor sierbestrating

Wij staan u ook graag bij voor het aanleggen van een nieuw terras. Voor bestrating en sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Fred de Koning Hoveniers heeft een ruime ervaring in het leggen van sierbestrating en kan ook van uw terras een waar kunstwerk maken!

Uw hovevenier voor houtconstructies

Een tuin is vaak meer dan alleen grond en beplanting. Hout wordt, omdat het een natuurlijk product is, vaak verwerkt in tuinen. Hierbij kunt u denken aan schuttingen, vlonders, pergola’s, plantenbakken, schuurtjes en tuinhuisjes. Vaak gebruiken we hier geimpregneerd of hard hout voor, voor een extra lange levensduur.

Uw hovernier voor riolering en afwatering

Bij de aanleg van tuinen en terrassen heb je te maken met afwatering en riolering. Je wilt immers niet dat je mooie aangelegde tuin bij een regenbui onder water komt te staan. Uiteraard is dit iets waar wij ook rekening mee houden en u op vakkundige wijze mee van dienst kunnen zijn.

Fred de Koning Hoveniers, de hovenier in regio Leiden voor al uw groenvoorziening, tuinaanleg en tuinonderhoud, voor particulier en bedrijf!