Google Virtuele rondleiding

Panoramatour in Google street View? Google Street View is inmiddels wel bij iedereen bekend. Je kunt er virtueel mee over straat lopen. Erg handig als je van achter je computer ergens alvast even rond wilt kijken. Minder bekend, maar zeker zo interessant is de uitbreiding die Google hier enige tijd geleden aan heeft toegevoegd. Deze uitbreiding maakt het mogelijk om bij bedrijven binnen te kijken.

Hoe werkt een Virtuele tour met Google bedrijfsfoto's?

Om binnen te kunnen kijken bij een bedrijf moet er eerst een Virtuele rondleiding worden gemaakt. Sinds kort is er een Leidenaar verbonden aan dit relatief nieuwe programma van Google. Joost Zitman, die al enkele jaren werkzaam is op het gebied van websites en internet, zag dit Google product als een mooie aanvulling op zijn bestaande diensten en besloot zich te laten certificeren als Google Vertrouwd Fotograaf.

Met een virtuele rondleiding in Google plaatst een onderneming zich in één klap veel prominenter op internet. Google vertoont de virtuele rondleidingen namelijk niet alleen in de zoekresultaten en Google Maps, maar je kunt de rondleiding ook eenvoudig integreren op de eigen website of op een Facebook pagina.

Volgens Joost Zitman zijn de voordelen legio: “Klanten kunnen 24 uur per dag een zaak virtueel

bezoeken om een indruk te krijgen van het aanbod. Daarnaast is het interactieve karakter van de wandeling door een bedrijf iets dat mensen tegenwoordig aanspreekt. Bovendien is het juist nu lokale ondernemers het vaak zwaar hebben een goede en betaalbare manier om de doelgroep ook online te bereiken.  Het kan net dat zetje zijn dat een potentiele klant nodig heeft om een winkel of restaurant te bezoeken. Het werkt enorm drempelverlagend. “

Meer informatie over Google Bedrijfsfoto's in Leiden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joost Zitman op 06-14524001 of info@bedrijfin360.nl / www.bedrijfin360.nl

Vertrouwde Google fotograaf in Leiden - voor een google rondleiding