Nieuws Leiden - in, uit en over Leiden

Food is Friend Catering

Als je het hebt over catering met passie, dan heb je het over Barbara & Clement van Food is Friend. Hun motto "eten moet je beste maatje zijn" komt terug in alles wat zij maken. Of het nu gaat om de catering voor een grote bruiloft of de catering van een paar broodjes of een warme maaltijd voor overwerkers, overal zit die passie voor lekker eten in. En terecht natuurlijk: als je catering inschakelt is dat niet alleen omdat dat makkelijk is, je wilt ook iets goeds krijgen. En dat kunnen ze wel!

Catering = Passion

Je wilt ook een stukje kwaliteit, een beetje beleving. Dat is wat Food is Friend anders maakt dan de gemiddelde cateraar. Elke hapje, elke broodje, elk gerechtje; overal is over nagedacht. 

catering, thuiskok, broodjes bestellen - het kan allemaal

Naast catering in Leiden, Voorschoten, Leiderdorp, Wassenaar en de rest van de regio, organiseert Food is Friend ook andere culinaire activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld in samenwerking met een drumschool en fantastische workshop drummen in combinatie met wijnproeven en lekker eten. Een uniek concept waarbij professioneels uit alle dicsiplines vertellen over hun vakgebied. Leren, genieten en lekker drummen! Zie ook Wine, dine & Drum.

Catering of liever een kok aan huis?

Catering is de hoofdactiviteit van Food is Friend, maar ze vinden het ook geweldig om als kok aan huis op te treden. Een kok aan huis kookt in de keuken van de gastheer en maakt de gerechten dus klaar terwijl u zich lekker met de gasten bezig kunt houden. Barbara en Clement doen dit graag en hebben wat dat betreft al in allerlei keukens hun kunsten mogen vertonen. Van kleine studentenkeuken tot gigantisch kookeiland in een landhuis.

Food is Friend verzorgt ook graag uw catering. Bent u benieuwd? Neem dan gewoon eens contact op of kijk op de website.

Food is Friend Catering

Clement & Barbara van der Werf

T (06) 52 63 07 74 | (06) 48 47 45 65

www.foodisfriend.com  |  info@foodisfriend.com

Leidseweg 417 | 2253 JE Voorschoten

 catering in leiden of omgeving laat je toch door Food is Friend verzorgen?