Bruidsfotograaf Leiden

Een bruidsfotograaf legt een bruiloft vast zoals het was; de mooiste dag van uw leven. In Leiden zit een ervaren bruidsfotograaf die uw speciale dag kan vereeuwigen als geen ander. Of u nu trouwt in Leiden of ergens anders, onderstaande bruidsfotograaf is de juiste keuze voor op uw bruiloft!

bruidsfotograaf leiden, bruiloftfotograaf, leiden, bruiloft, trouwerij

Jacqueline Spaans - uw bruidsfotograaf in Leiden

Lammenschansweg 31
2313 DJ Leiden
Tel: 06 - 24 10 80 82
Website | Mail

Bruidsfotograaf, bruiloft fotograafWaarom een bruidsfotograaf?

Bruidsfotografie is een vak apart. Bij bruidsfotografie is het van groot belang de juiste momenten vast te leggen op een manier die ook de sfeer van de dag vertegenwoordigt. Jacqueline Spaans uit Leiden is zo'n bruidsfotograaf die de sfeer op een bruiloft als geen ander weet vast leggen, zonder daarbij een opvallende rol op te eisen. Het is immers al een hele toer om een bruiloft in goede banen te leiden zonder dat de fotograaf in de weg loopt.

Jacqueline Spaans heeft zich na haar opleiding toegelegd op het fotograferen van mensen, in allerlei situaties waarbij emotie een grote rol speelt. Is dat wat u zoekt in een bruidsfotograaf en trouwt u regio Leiden? Dan is Jacqueline Spaans de aangewezen persoon om uw bruidsfotograaf te zijn!

Meer dan bruidsfotografie

Naast bruidsfotografie verzorgt Jacqueline ook graag fotografie voor magazines, websites en andere publicatie waarin mensen centraal staan. Haar werkgebied beperkt zich dan ook zeker niet tot bruidsfotografie en regio Leiden. Zij heeft onder andere de Photo Academy Award gewonnen in 2008 en ze heeft gefotografeert voor verschillende ministeries, verzekeraars (o.a. Z&Z Leiden) en De Nederlandsche Bank

Meer informatie over deze bruidsfotograaf in Leiden vindt u op haar website.

bruiloften / bruidsfotograaf in Leiden, Jacqueline Spaans is de juiste bruidsfotograaf in regio Leiden

Kies ook voor een professionele bruidsfotograaf en laat uw bruidsfoto's het verhaal van de dag vertellen. In Leiden zijn verschillende bruidsfotografen gevestigd die uw bruidsfotografie kunnen verzorgen. Voor een goede bruidsfotograaf hoeft u niet ver te zoeken. Ook uw bruidsfotograaf vindt u op In Leiden.info!

(Bruidsfotograaf, trouwfotograaf, bruiloftfotografie, trouwreportage, Leiden, bruiloften)