Belastingadviseur Leiden

belastingadviseur Leiden

Opgenoort Belastingadvies Leiden

Haagweg 210
2324 NB Leiden
Tel: 06-41213782
Website: www.opgenoort.net

Belastingadviseur mr. drs. M.E.H. Opgenoort is een specialist op het gebied van bedrijfsopvolging, complexe belastingvraagstukken, BV-structuren, innovatiebox en het bemiddelen en oplossen van conflicten met de Belastingdienst.

Administratiekantoren en accountants zijn vaak goed in staat om uw fiscale vraagstukken te behandelen, zeker wanneer het veel voorkomende werkzaamheden betreft. Denk daarbij aan het doen van verschillende belastingaangiften, eenvoudige bezwaarschriften en de communicatie met de Belastingdienst.

Wanneer een belastingadviseur?

In meer complexe situaties is het raadzaam om een gespecialiseerde belastingadvieur in de arm te nemen.  Bij bijzondere gebeurtenissen gaat ervaring / kennis van een regulier adminstratiekantoor niet ver genoeg. Om u optimaal van dienst te zijn is overleg met een gespecialiseerde belastingadviseur gewenst die de zaken deskundig en voortvarend aanpakt, liefst in goede samenspraak met de accountant of administrateur.

Zoekt u zo'n belastingadviseur? Staat u voor een fusie of bedrijfsoverdracht? Of wilt u wellicht een second opinion. Opgenoort Belastingadvies is u graag van dienst.