Nieuws Leiden - in, uit en over Leiden

Van Boheemen Administratiekantoor - Leiden?

Administratiekantoor Van Boheemen is het administratiekantoor voor ZZP en MKB ondernemer. Gevestigd net buiten Leiden in het mooie Stompwijk én een kantoor in Den Haag. Vanuit deze 2 locaties bedient Administratiekantoor van Boheemen een steeds groter wordende groep ondernemers en particulieren met hun administratie. 

Hoe ziet uw boekhouding eruit? Een schoenendoos die uitpuilt van de bonnetjes? Of keurig geordende mappen? Het maakt eigenlijk niet uit. Bij Van Boheemen administratiekantoor hebben wij alles al voorbij zin komen. In de meeste gevallen hebben wij uw administratie binnen no time helemaal geordend. Zo kunt u uw tijd besteden aan andere zaken die voor u belangrijk zijn.

op zoek naar een administratiekantoor in Leiden?

Administratiekantoor met persoonlijk en direct contact

Doordat Administratiekantoor van Boheemen een klein bedrijf is, ontstaat er al snel een persoonlijk karakter. U weet bij wie u terecht kunt met vragen, wij weten u te vinden en zo blijven de lijntjes kort. Zo kunnen wij efficient te werk gaan en bent u geen nummertje. Kortom, een administratiekantoor met een persoonlijk karakter en verstand van zaken. 

Kom eens kennismaken op ons administratiekantoor

U bent met uw schoenendoos van harte welkom op ons kantoor. Echter, de meesten van onze klanten hoeven voor het aanleveren van hun administratie niet eens de deur uit, maar leveren alles digitaal bij ons aan. Daarom zeggen we bij Administratiekantoor Van Boheemen: Heeft u aan boekhouden ook zo de pest? Scannen, mailen en wij doen de rest! Dan maakt het toch helemaal niet uit dat uw administratiekantoor niet in Leiden zit? En mocht er iets zijn: in een klein kwartiertje bent u bij ons op kantoor.

Wij werken vooral voor klanten in regio Leiden, Leidschendam en Den Haag en regio.

Administratiekantoor van Boheemen

Locatie Leidschendam:
Doctor van Noortstraat 134
2266 HB, Leidschendam

T: 071 580 48 47
F: 071 580 45 56

Locatie Den Haag:
Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

T: 070-800 82 88
F: 071 580 45 56

M: info@van-boheemen.nl
W: www.van-boheemen.nl